Voetballen of winterstop ?

Tekst: Dik Schreuders

Ook komend weekeinde is er in verband met het KNVB-inhaal-programma weer een heel beperkt programma. En door de ijzige temparaturen deze week, is het de vraag wat er doorgaat komend weekeinde en wat niet….

Zondag staan er voor de DHC-senioren geen wedstrijden op het programma. Op zaterdag staan er voor de jeugd slechts 6 wedstrijden op het programma…….

DHC O17-2 gaat uit naar Vuc in Den Haag. Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd in de nieuw ingedeelde competities na de winterstop. Om 11.30 uur oefent DHC O15-2 in eigen stadion tegen SC Feyenoord. Daarvoor trapt om 10.00 uur DHC O15-4 voor de competitie af tegen DSVP. In Nootdorp is het de plaatselijke SV die DHC O13-3 ontvangt voor een competitieduel. DHC O11-1 ontvangt in Delft cvv Zwervers (11.30 uur)

Alle overige teams zijn komend weekeinde vrij.

Veel plezier. Als het doorgaat…..Of is er weer een verlengde winterstop? Houd de weer- en afkeuringsberichten in de gaten. Voor afkeuringen op de site rechts bovenaan, waar dit zo spoedig mogelijk wordt gemeld, zodra dit bij ons bekend is en dat dan ook steeds wordt bijgesteld bij aanvullingen.