Verslag DHC E9 – GSC ESDO E1

Na een goede periode van winst, gelijkspel en 1-0 verlies bij de koploper leek het vandaag wel alsof er een compleet ander team neergezet was die als DHC E9 moest spelen. Vechtlust ontbrak, ballen werden niet goed overgespeeld en verdedigers niet geholpen. Op een paar uitzonderingen na werd er geen inzet getoond. GSC-EDSO deed dit allemaal wel. Zodra een aanvaller van DHC de bal ook maar 1 seconden had, stonden er al drie Esdo-ers om die aanvaller heen om de bal terug te veroveren.

DHC probeerde wel op te bouwen, maar vaak strandde dit al op het middenveld. Esdo beschikte over een paar snelle aanvallers die goed de gaten in onze verdediging wisten te vinden. Al snel stond DHC 0-1 achter. Esdo bleef aanvallen en erg snel omschakelen bij balverlies van DHC. Het leek steeds alsof ze met 1 man meer speelde…. DHC bleef aanvallend spelen en als bij zo’n snelle en technische tegenstander dan niet snel omgeschakeld wordt bij balverlies, wordt de achterstand snel groter. Bij rust stond DHC al 0-4 achter.

In de tweede helft kwam er iets van de vechtlust terug en werden de posities gehouden, achterstand liep wel op naar 0-6.

Jongens, ook al is het bijna aan het einde van het seizoen, blijf vechten bij balverlies en blijf je positie houden.

https://youtu.be/B-OWO0Tspok