Tidde bedankt DHC

Beste DHC’ers,

Ik wil iedereen waar ik de afgelopen 17 jaar mee heb gewerkt binnen DHC stuk voor stuk bedanken.

Ik kwam als 13 jarig jongetje binnen en werd opgeleid door trainers als Ton Jenner en Marco Sloos. Een aantal trainers mee mogen maken en de laatste tien jaar gewerkt met Rob de Lange. Heel veel mooie momenten meegemaakt, zoals de promotie naar de hoofdklasse en de altijd prachtige trainingskampen.

Nog een aantal jaren jeugdtrainer geweest en later zelfs met jongens die ik getraind had in het 1e gespeeld. Daarbij vond ik het een eer de laatste jaren aanvoerder te mogen zijn van het 1e.

Ook minder mooie momenten, zoals de memorabele wedstrijd tegen Be Quick en helaas dit seizoen afgesloten met degradatie.

Maar al die jaren hebben me als voetballer en als mens gevormd tot wie ik nu ben. Dankbaar voor alle mooie herinneringen en mensen die ik in al die jaren ben tegen gekomen. En alle vriendschappen die hieruit zijn voortgekomen.

Ik kom zeker nog vaak terug en hoop dat DHC zo snel mogelijk weer in de hoofdklasse terug komt!

Nogmaals bedankt!

Tidde

Tidde Tromp