Smitshoek JO13-1 – DHC JO13-1

Tekst: Claudia Seger

Smitshoek 2de divisie tegen DHC 3de divisie oefenwedstrijd eindigd in een gelijkspel. 2-2 eindstand.

Zon en regen wisselde elkaar af tijdens de wedstrijd. Net als het spel tijdens de wedstrijd waar ook de kansen voor beide teams elkaar afwisselde. Smitshoek was de eerste die op voorsprong kwam met een mooi schot van ver voor de 16 meter. Bal was net te hoog voor Batu helaas 1-0. Na een paar gemiste kansen voor DHC wist Ghalil de verdediging van Smitshoek te passeren en maakte er 1-1 van. Dat was ook de stand waar ze de rust mee ingingen.

De 2de helft kwam Smitshoek al snel weer op voorsprong. Donny probeerde nog doormiddel van een sliding de tegenstander tegen te houden. Maar helaas zonder succes 2-1. DHC was duidelijk overheersend maar de kansen op goal waren schaars. Tot het moment dat Given de bal perfect op zijn slof kreeg en de tegenstander het nakijken had. Zoals Smitshoek het eerste goal maakte van ver voor de 16 meter, liet Given zien dat hij deze trap ver kon evenaren. Een prachtig doelpunt voor DHC 2-2.

Dit werd ook de eindstand. Tegen een 2de divisie team een gelijkspel beloofd waarschijnlijk weer een top seizoen voor onze DHC JO13-1. Volgende week de 1ste wedstrijd voor de beker thuis tegen XerxesDZB 13-1G 11.00uur.