Pupillencursus ADO Den Haag

Omdat DHC partner is van ADO Den Haag kunnen vanuit DHC ouders die het leuk vinden om training te (gaan) geven, deelnemen aan de Pupillencursus die door ADO Den Haag zal worden verzorgd. Deze cursus wordt op 12, 19 en 26 januari van 19:00- 21:00 uur gegeven op “De Aftrap” (Zuiderpark) Den Haag.

  • De 1e avond gaat over “introductie werkwijze”, inclusief een rondleiding op de jeugdopleiding van ADO Den Haag en bespreking van thema’s als sportklimaat, werkwijze onderbouw, inzichten in ontwikkeling spelers.
  • De 2e avond gaat over “training geven”. ADO-Trainer Wesley Verschoof zal een voorbeeld training geven (inclusief voor – en nabespreking) en een presentatie over hoofdmomenten in voetbal, het maken van een planning en eisen en randvoorwaarden van een training.
  • De 3e avond gaat over “coachen wedstrijden”, twee cursisten coachen een vriendschappelijke wedstrijd op de jeugdopleiding van ADO , inclusief voor- en nabespreking.

Als u interesse hebt om deze cursus te volgen dan kunt u dit graag voor woensdag 10 januari doorgegeven aan Max Arler (mailadres arler@live.nl).