Pinkstermaandag JOS Watergraafsmeer – DHC

Tekst:  Dik Schreuders
Na de degradatie afgelopen seizoen is DHC op dit moment nog steeds in de race om direct na één seizoen weer terug te keren in de Hoofdklasse. Via de nacompetitie met louter finales speelt DHC komende pinkstermaandag 10 juni a.s. in Amsterdam in de 3e ronde van die nacompetitie bij JOS Watergraafsmeer.
Hemelvaartsdag 30 mei jl. versloeg DHC in Den Haag VUC na een 2-0 achterstand in de verlening met 2-3. Zondag 2 juni jl. volgde een uitwedstrijd in het verre Sneek bij SWZ Boso Sneek, waar met 1-3 werd gewonnen. Ook in de 3e ronde moeten de groen-zwarten opnieuw uit en deze keer dus in Amsterdam bij JOS Watergraafsmeer. De rood-blauwen eindigden als 2e in de 1e klasse A en gelden dus als een geduchte tegenstander. In de 1e ronde van de nacompetitie waren zij vrij, in de 2e ronde wonnen zij thuis met 5-1 van Leones. Aanvang pinkstermaandag om 14.00 uur op sportpark Drieburg in Amsterdam. Wij rekenen op uw steun voor het team van Rob de Lange !
De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de finale van de nacompetitie. Dat wordt op zondag 16 juni a.s. op neutraal terrein tegen de winnaar van sv TOP – Leonidas. Deze treffen elkaar in de 3e ronde van de nacompetitie pas op donderdag 13 juni a.s. De winnaar van die finale speelt volgend seizoen dus in de Hoofdklasse, terwijl de verliezer van die finale nog een herkansing krijgt op donderdag 20 juni a.s.