Normen en Waarden en regels voor de jeugd op zaterdag.


Normen en Waarden en regels voor de jeugd op zaterdag.

RESPECTDe afgelopen weken is het wedstrijdsecretariaat weer geconfronteerd met zaken die echt niet door de beugel kunnen. Het plezier van onze mensen verdwijnt hierdoor en dat is een kwalijke zaak.

De mensen van het secretariaat staan vanaf 07.00 uur klaar om te zorgen dat de wedstijden kunnen worden gespeeld en het is daarbij belangrijk dat de regels worden nageleefd door ouders en leiders van de teams . Hou je daarom aan de volgende regels.

E en F teams moeten vaak met twee teams tegelijk omkleden. Dit kan niet anders door de vele wedstrijden die gespeeld moeten worden. De kleedkamerindeling is bindend. Ga niet naar een lege kleedkamer want die wordt later weer gebruikt door andere teams.

Het wedstrijdsecretariaat bepaald de veldindeling. Wijk daar ook niet vanaf en ruil niet onderling. Iedereen wil wel een keer op het hoofdveld spelen en daar wordt door het secretariaat -als dat kan – rekening mee gehouden.

Competitiewedstrijden gaan altijd bij afkeuringen voor op vriendschappelijke wedstrijden .

Een taak voor de leiders is ook het schoonmaken van de kleedkamers. Is er iets kapot meld het dan.

Ook het brengen van een kan limonade voor je eigen team en de tegenstander moet je zelf regelen. Er staan kannen limonade klaar in de keuken.

Als we ons aan het bovenstaande houden kan een ieder veel plezier beleven aan een dagje DHC.

Het onheus bejegenen van onze vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat zullen wij niet meer accepteren en niet aarzelen om maatregelen te nemen.

Hoofdleiders willen jullie de leiders wijzen op dit stukje op de website.

Aad Eerhard

Jeugdvoorzitter