Nogmaals ter info: Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier, KNVB Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app

Tekst: Dik Schreuders

De wereld verandert en moderniseert, ook de KNVB doet daaraan mee.

2017-08-28-08-53-14-

Hadden we eerst papieren wedstrijdformulieren, sedert een aantal jaren was er een digitaal wedstrijdformulier via de computer. Inmiddels is ook dit verleden tijd.

Bij alle teams van de senioren en bij de jeugd voor Onder-19 t/m Onder-13 moet men gebruik maken van dit mDWF. Per team moeten meerdere personen – trainer/coach, leider, ouders – gebruik kunnen maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Deze personen kunnen in deze app opstellingen invoeren, wijzigingen aanbrengen enz.

Daarnaast is de al bestaande Voetbal.nl app gewijzigd. Daarop is ook voor iedereen informatie over gewenste teams te volgen met programma’s, uitslagen en standen.

Let wel op: mensen die de app’s willen/moeten raadplegen, moeten deze tijdig downloaden en activeren. Men moet lid zijn van de KNVB/vereniging en men moet bij het downloaden/activeren gebruik maken van een emailadres, wat overeenkomt met het emailadres wat bij de vereniging bekend is en in Sportlink staat vermeld.

Voor hulp bij het dowloaden en registreren:  http://www.knvb.nl/downloads/bestand/11484/2017-06-22-handleiding-appmdwfteamleden

Het zal wel even wennen zijn de eerste keren, maar wij gaan er vanuit dat het gaat lukken!