Maakt u al gebruik van de Voetbal.nl app?

Tekst: Claudia Seger webmaster DHC-DELFT

Voetbal.nl, dé voetbal app voor voetballers en voetballiefhebbers.

 

Met de voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.

Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van voetbal houdt!

Hoe doet het vierde het? Het eerste van mijn oude club? Hoe doet mijn buurjongen het? Blijft de kleindochter maar winnen? Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de player-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Het is nu ook mogelijk om alle evenementen van DHC direct in de agenda te ontvangen. Zo staat het eindfeest van 15 juni 2018 ook in het programma. U kunt dan ook aangeven of u aanwezig bent. Wij hopen van wel!! Want met ze alle het seizoen afsluiten is toch erg gezellig. Samen onder het genot van een hapje (BBQ) en een drankje genieten van het plezier van de kinderen tijdens het penaltybocal of zien hoe zij de stormbaan beklimmen!!!

In het nieuwe seizoen zullen ook alle oefenwedstrijden en toernooien via voetbal.nl te zien zijn! Zo blijft iedereen op de hoogte!

Ben jij een voetballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze officiële Voetbal.nl app is dit allemaal mogelijk.

Installeer vandaag nog de voetbal.nl app!!!

Hopelijk zien wij iedereen bij het Eindfeest en kunnen wij gezamelijk het seizoen 2017-2018 afsluiten!