Inloopspreekuur DHC jeugdspelers

EĆ©nmalig vindt het inloopspreekuur van de jeugd zich op donderdag 10 oktober plaats in plaats van maandag 7 oktober. Vanaf volgende week is er elke maandag een GRATIS inloopspreekuur sportfysiotherapie voor de jeugd van DHC.

Voor de jeugd van DHC starten we elke maandag (behalve maandag 7 oktober) met een inloopspreekuur geregeld vanuit topsport fysiotherapie praktijk B&B Healthcare. Hier zijn geen kosten aan verbonden en er is geen verwijzing van de huisarts voor nodig.
Het gratis inloopspreekuur is op maandag van 18:00 uur tot 19:00 uur bij DHC in de verzorgruimte op de eerste verdieping. Namens B&B Healthcare is fysiotherapeut Dianne van Wijk het aanspreekpunt voor de gehele jeugdafdeling van DHC. Voor vragen is zij te bereiken op: 0683656625.
Mocht verdere fysiotherapie noodzakelijk zijn of komen de tijden niet uit, dan is het mogelijk om op een van de locaties van B&B Healthcare een afspraak te maken.
Wilt u een afspraak maken en zien welke locatie het dichtst bij u in de buurt is? Dat kan online via www.benbhealthcare.nl of per telefoon 0853011505