Hup Holland hup

Komend weekeinde – en vervolgens komende dinsdag – staat veel in het teken van de twee belangrijke interlands van het Nederlands Elftal in verband met mogelijke plaatsing voor het WK 2018. Iedereen heeft zijn mening en zijn verwachtingen. Of niet. Maar laten we ze aanmoedigen, thuis voor de tv of in het stadion. Hup Holland hup. Maar vergeet vooral niet om je eigen wedstrijd te spelen en dat het publiek je ook daar aanmoedigt: Groen en Zwart zijn de kleuren, Hup DHC!

DHC 1 won thuis van één van de koplopers voorafgaand aan het afgelopen weekeinde. Silvolde keerde met een 3-1 nederlaag huiswaarts. Hopelijk wordt ook komend weekeinde weer succesvol voor DHC, waar men uitspeelt in Huissen in het oosten des lands tegen gastheer RKHVV. Door blessures is de vraag wie er beschikbaar zijn…

Het jonge DHC 2 – met eigen jongens en spelers van Onder-19, de twee oudsten waren afgelopen zondag 21 jaar, naast ook drie 17 jarigen – speelde afgelopen zondag een prima wedstrijd thuis tegen SJC 3. Helaas kwam men niet verder dan een 1-2 nederlaag. Komende zondag speelt men uit bij Groeneweg 2. Succes !  DHC 3 gaat zondagmiddag uit naar GLZ Delfshaven 5. In Zoetermeer ontvangt DWO 3 de mannen van DHC 4. DHC Veteranen-1 speelt uit bij RKAVV Vet-1. Daarmee spelen alle zondag-seniorenteams – afwijkend van onze inschrijving voorafgaand aan het seizoen – komende zondag uit en is er bij ons thuis geen enkele wedstrijd…..

DHC Zaterdag-1 verloor de openingswedstrijd thuis van Oosterheem, maar afgelopen zaterdag was er een dik verdiend 4-4 gelijkspel bij TAC’90. Komende zaterdag de eerste Delftse derby. Uit bij Concordia wordt om 17.15 uur afgetrapt. Wetende ook dat bij Concordia ook een aantal oud-DHC-ers spelen, kan het zeker een leuke wedstrijd worden.

Na de start met een gelijkspel uit bij SC Feyenoord, was het vervolg afgelopen zaterdag voor DHC O19-1 thuis tegen Dongen toch teleurstellend. Een 2-4 nederlaag, die niet nodig was. Deze zaterdag ontvangt men om 15.00 uur RKDVC. DHC O19-2 ontvangt om 13.00 ur Nieuwerkerk. Om 15.00 uur trapt DHC O19-3 – zaterdag jl. winnaar tegen DWO – af tegen GraafWillem2Vac. Voorafgaand aan DHC O19-1 speelt DHC O17-1 in het Stadion. Tegenstander is één van de koplopers, TOGB. Zaterdag jl. verloor DHC O17-1 thuis met 1-2 van Roda’23. DHC O17-2 trapt om 11.15 uur op eigen veld af tegen VOC. Na twee overwinningen is DHC O17-2 op dit moment koploper.

DHC O15-1 gaat uit naar koploper Smitshoek. Verder op de Brasserskade speelt DHC O15-3 uit bij DVC. Nog iets verder komt DHC O15-4 in actie uit bij Nootdorp. In Leiden is het UVS tegen DHC O13-1. Twee overwinningen in de afgelopen weken, betekent dat de groen-zwarten mede-koploper zijn. DHC O13-2 gaat uit naar Vitesse Delft in Delft Zuid. DHC O13-3 speelt om 11.15 uur thuis tegen Remo.

DHC O11-1 ontvangt om 9.45 uur DSVP, terwijl DHC O11-2 om 8.30 uur thuis aftrapt tegen Concordia. Ook DHC O11-3 speelt thuis tegen Concordia, DHC O11-4 thuis tegen Wilhelmus, beiden om 9.45 uur. DHC O11-5 gaat uit naar Vredenburch. Velo is gastheer voor DHC O9-1. In den Haag speelt DHC O9-2 bij Laakkwartier. Tenslotte de wedstrijd tussen DHC O9-3 en DHC O9-4. Publiek is welkom bij deze wedstrijd die zaterdag om 8.30 uur aanvangt!

Voor alle wedstrijden, zie het programma elders op de site en op de Voetbal.nl app. Alle teams veel succes én veel plezier. We rekenen, zowel op zaterdag als op zondag, op veel supporters langs de lijn.

Moedig onze jongens aan. En vooral, geniet van het spelletje. Wij wensen iedereen een sportief weekeinde! Hup DHC!