Het leukste voetbalkamp van Nederland is deze zomervakantie weer in Delft

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. DHC is blij dat ProCamp voor het 6e jaar op rij op ons complex voor 2 voetbalweken (thuis slapen) te gast is.

Training die je aantoonbaar beter maakt
Met een geheel vernieuwd trainingsprogramma, de ‘wereldtraining®’, krijg je de beste en leukste oefeningen uit de voetbalwereld. Deze zomervakantie ga je beleven hoe de topspelers uit Spanje trainen en waarom zij zo goed zijn. Lees hier alles over deze ‘wereldtraining®’.

Droomweek voor elke speler
De afwisselende animatie, VIP-gasten, toptrainers en uitdagende trainingen zorgen elke dag voor waanzinnig veel plezier. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ouders let op; Opvang mogelijk van 9.00-17.00 uur.

Nu nog vroegboekvoordeel
Reserveer snel je plek om van de ‘early bird’ actie te profiteren, want je krijgt nu je naam + rugnummer gratis op je shirt bedrukt (t.w.v. €17,50). Zo heb jij een uniek shirt.

Schrijf je alleen of samen met je teamgenoten in via https://www.procamp.nl/voetbaldagen-delft.html. De inschrijving is reeds geopend.