Heijmans sponsort DHC jeugd O19


Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.
Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.
Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.
Ik ben bedrijfsleider bij de divisie Infra, Heijmans Infra Noordwest, ons werkgebied ligt in de provincie Noord-Holland en Zuid-Holland. Ons regiokantoor staat in Assendelft en hebben tevens steunpunten in Zoetermeer en Katwijk.

Via elftalbegeleider Harm van Doezum zijn we gevraagd of we de jeugd van DHC O19 willen sponseren. De jeugd heeft de toekomst, plezier hebben en gezond bezig zijn door middel van sporten vinden wij belangrijk.
Heijmans hecht grote waarde aan de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid en het daarom min of meer vanzelfsprekend vindt iets bij te dragen aan de regio. Het wordt ook gewaardeerd. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat sponsoring positief werkt voor je imago. Wij hebben Harm dan ook gezegd dat wij zijn team willen sponseren.
Zaterdag 2 februari hebben wij de nieuwe trainingspakken met ons Heijmans logo erop uitgedeeld en ze zijn schitterend.
Het team en begeleiding waren enthousiast. Een extra motivatie, dit kon ik in de wedstrijd terug zien. Dit had als resultaat een 3-1 overwinning op de leeftijdgenoten van het 1 divisie hoger uitkomende Westlandia.
Door enthousiasme en motivatie behaal je resultaten, dit zie ik in mijn werk terug en is volgens mij ook zo bij het sporten.
Wij wensen het team en de begeleiding van DHC jeugd O19 veel plezier met het voetbal. En als jullie net zo enthousiast en gemotiveerd zijn als zaterdag dan komen de resultaten vanzelf.
Met vriendelijke groet, Rene Verhoeve
Heijmans Infra Noordwest Heijmans dichtbij