Forum Sport A1- DHC A1

Vandaag 10 november moest de A1 van DHC weer eens aantreden in de derby tegen de O19 (1) van Forum Sport om 14:15

Nadat de scheidsrechter had gefloten voor het beginsignaal zag je vooral twee afwachtende teams die de ploeg in balbezit op eigen helft vooral in balbezit lieten en de strijd pas ontpopte rond de middellijn , na deze wat afwachtende fase van beide teams was het plots de diepgaande middenvelder van Forum Sport die diagonaal de 16 meter van DHC in dook en zich theatraal liet vallen na de zogenaamde botsing met de keeper , helaas voor alle groen zwarte trapte de heel matig acterende scheids hier met open ogen in en gaf hij in de 15e minuut ten onrechte een penalty die feilloos werd ingeschoten door de speler van Forum  en zodoende de 1-0 op scorebord zette .

DHC dat na deze 1-0 wat feller en furieuzer ging spelen nam het heft in handen en werden de eerste speldenprikken uitgedeeld , niet lang hierna , de 24e minuut werd de stand gelukkig weer in evenwicht gebracht zodat de stand weer snel in evenwicht gebracht werd , 1-1.

DHC probeerde na deze 1-1 de druk op de ketel te houden om de score uit te bouwen , maar helaas werden de kleine kansen gepareerd door de keeper of al in een eerder stadium door de verdediging .

De enige mogelijkheid die Forum Sport kreeg was er een door slap ingrijpen op het middenveld waar we niet adequaat ingrepen en de voortzetting werd ingegleden door de linksback van Forum, 2-1 voor rust was hierdoor het resultaat .

Een ongewijzigd DHC begon vol goede intenties aan de tweede helft en de tactiek van trainer Mike leek zijn vruchten te gaan afwerpen , DHC begon fel en de druk op de goalie van Forum werd opgevoerd , kleine kansen werden gecreëerd , maar helaas de doelpogingen  werden gepareerd , tot corner verwerkt of gewoon gemist.

In de 65 e minuut probeerde DHC met twee aanvallende wissels om nog meer druk uit te oefenen op de defensie van Forum , maar helaas mocht ook dit niet baten .

Mike die ook in de 75e minuut nog een dubbele wissel inbracht met een extra spits , een opkomende rechtsback en ook een centrale liet inschuiven probeerde kosten van alles een punt mee te nemen , maar helaas wederom moet DHC genoegen nemen met een kleine verliespartij .

Jongens blijf knokken , de berichten die ik om me heen hoor vind iedereen het niet te geloven dat we wederom met lege handen staan , deze week weer lekker trainen en de punten moeten gaan komen .

Opstelling: Orkun, Kevin(75 Twan), Rodney, Jacco, Joey, Laughter , Jarno(65 Helder), Faical(65 Cihan), Jordan(75 Michael), Dylan , Lucius