Even voorstellen…… Terug en doorkomende spelers

Door de uitbreiding van de selectie bij DHC naar een A en B selectie, komen er heel veel spelers bij dit jaar. Een aantal spelers komen “terug van weggeweest” en een aantal spelers komen door uit onze eigen JO19 groep. Daarnaast komen er ook enkele jonge ambitieuze spelers over naar DHC.

Prince Anokye komt over van GDA JO19, hij startte ooit bij Remo in de F1. De overgang naar GDA kwam toen hij naar de JO17 ging. Prince heeft er alles voor over om zo veel mogelijk te bereiken met t voetballen. Vandaar zijn keuze voor t groen-zwart van DHC.

Annas Attahari begon zijn carrière bij Laakkwartier, waarna hij bij DHC kwam in de JO17, Zijn belangrijkste doel is zich ontwikkelen als voetballer en hij wil onderweg graag een keer kampioen worden, want dat ontbreekt nog op zijn tijdslijn.

Tommy Brobbey Awuah telde zijn eerste grasprieten bij Vredenburch om daarna als C junior te verkassen naar Laakkwartier. Bij de JO17 maakte hij de overstap naar GDA, alwaar hij al enkele wedstrijden in GDA 1 speelde.

Jason Galiard doorliep bijna de gehele jeugdopleiding van DHC. Meerder kampioenschappen en meerder stages bij oa FC Groningen en ADO en Haag, maar nooit de overstap kunnen maken. Afgelopen jaar speelde hij een jaartje bij Den Hoorn, maar is blij weer terug te zijn. We vinden Jason terug aan de rechterkant van het veld waar de rechtsback positie zijn voorkeur heeft.

Joey Hadchoune is 28 jaar jong en woon sinds kort in delft samen met mijn vriendin. Hij komt over van Loosduinen en genoot zijn jeugdopleiding met veel plezier bij HMSH en ODB. Joey is een centrale verdediger. Joey is meubelmaker/interieurbouwer en kiest vooral voor DHC omdat hij het een mooie club vind..

Faried El Hammouchi heeft afgelopen jaar zn 1e DHC jaar bij de JO19 door gemaakt met bergen en dalen. Zijn voeten zijn verliefd op de bal en kunnen alles met die bal, alleen afscheid nemen is soms moeilijk. Faried kan je zien schitteren op het middenveld.

Dariem Hennep zette zijn eerste stappen bij DHC om vervolgens via Alphense Boys en Excelsior Rotterdam weer sinds de JO17 terug te keren bij DHC. Uiteindelijk afgelopen jaar weer resulterend in een kampioenschap met de JO19. De rustige Dariem is op z’n sterkst centraal achterin.

Quinten ’t Hoog speelt al sinds de start van zijn voetballoopbaan (JO 09) bij DHC. Hij is een gedreven verdediger / verdedigende middenvelder die zich vol overgave in een opdracht vast kan bijten en er alles aan zal doen die dan ook zo goed mogelijk uit te voeren. Quinten is een echte team-player.

Dion de Jong begon zijn loopbaan in Limburg bij Brevendia waarna hij 4 jaar in de jeugd van Fortuna Sittard speelde. Via Brevendia kwam hij na een verhuizing bij DHC terecht waar deze jonge keeper vorig jaar het kampioenschap pakte met de JO19 in de 4e divisie landelijk.

Quinten van der Kraaij heeft al 6 streepjes achter zijn naam staan als het gaat om optredens in DHC 1. Zijn fluwelen voorzet en doelgerichte acties zorgen er voor dat er altijd wat te beleven is voor het doel van de tegenstander. Quinten kwam over uit de JO9 van Wippolder en heeft sindsdien kampioenschappen meegemaakt in de D1; C1; en A1.

Lennart van Kruijl speelde afgelopen jaar nog even in DHC zaterdag 1, maar dat team was geen lang leven gegund. Afgelopen jaar werd Lennart als jeugdtrainer van de JO13-2 nog glansrijk kampioen. Iets wat hij ook zal proberen te bereiken met Jong DHC komend seizoen.

Scott Luiten, sinds de JO11 bij DHC met 1 tussenjaartje Westlandia (door verhuizing). De lange (196cm), kopsterke centrale verdediger stapt nergens voor opzij. Scott is met 17 jaar de jongste speler van de selectie van volgend jaar. Afgelopen seizoen speelde hij al 3 wedstrijden bij DHC 1.

Andani Ollie komt door uit onze eigen A jeugd. De snelle vleugelaanvaller kan zelfs de vaste toeschouwers verbazen door zijn versnellingen. Verder is hij een doelgerichte teamspeler, die niet te beroerd is om mee te verdedigen.

Max Otten speelt al sinds de JO13 bij DHC. De in Curaçao geboren technisch begaafde middenvelder, promoveerde in 2016/2017 met de JO19-1 naar de 3e divisie en speelde afgelopen seizoen al 2x mee bij onze hoofdmacht.

Raiefo Ragil begon zijn loopbaan bij Vredenburch, daarna via Haaglandia bij Verburch terecht gekomen. Via de Ton Jenner voetbalacademie nu naar DHC. Zijn ambitie is om t hoogst haalbare te bewerkstelligen, nu eerst bij DHC.

Nils van Roon is de jongere broer van basisspeler Jeffrey van Roon. Na een tussenjaar pakt Nils de draad weer op en gaat er vol tegenaan. Nils heeft zijn hele leven bij DHC gespeeld en als aanjager op het middenveld zal hij er alles aan doen om de familie-eer hoog te houden.

Alain Sikkel doorliep de jeugdopleiding bij DHC. Een aantal jaren daarvan in selectieteams, en afgelopen JO19-2 van DHC. Deze niet te stoppen vleugelspeler kan in wedstrijden onnavolgbaar of onvindbaar zijn.

Jesse Wildering begon met voetballen bij Wippolder, daarna stapte hij bij de JO15 over naar DHC alwaar hij tm de JO19 trainde en de nodige successen behaalde bij Joren Tromp en Eric Abdul. Daarna hoopte hij bij DSO zich verder te kunnen ontwikkelen, maar dit liep anders. Op advies van Joren de terugkeer naar DHC alwaar hij zijn loopbaan een hernieuwde start wil geven.