Even voorstellen…… Joren Tromp

Joren Tromp, 31 jaar, samenwonend met vriendin Femke en sinds 2017 vader van een prachtige dochter, is een oudgediende bij DHC. Tidde gaat en Joren komt terug.

Van 2007 – 2016 speelde Joren al voor de hoofdmacht van DHC, in totaal 203 wedstrijden. Broer Tidde is blijven steken op 241 wedstrijden, dus dit seizoen gaat Joren dat niet meer inhalen.

Naast zijn wedstrijden voor DHC 1 was Joren meer dan 10 jaar een succesvol jeugdtrainer bij DHC.
De afgelopen 2 jaar speelde Joren bij oa Velo, maar nu keert hij terug bij DHC, met zijn ervaring, de jonge jongens naar een hoger niveau te tillen is zijn belangrijkste doel.

“Ik wil een steentje bijdragen aan de weder opbouw van mijn club en meehelpen om te zorgen dat DHC weer een echte Delftse club word. Er spelen een hoop spelers in de DHC selectie die ik zelf nog training heb gegeven. Talentvolle jongens die in hun jeugdjaren bij DHC vele mooie momenten hebben meegemaakt. Samen met die jongens hoop ik dat volgend jaar weer zo’n mooi moment is.”

De laatste gedenkwaardige wedstrijd speelde Joren in de fameuze nacompetitie finale tegen Be Quick uit Groningen. We wonnen de wedstrijd met 4-1 maar omdat we uit met 4-0 verloren helaas geen promotie naar de 3e divisie.