Even voorstellen…… Bas van Zee

Bas van Zee is 23 jaar en komt volgend jaar over van GDA zondag naar DHC.

Begonnen met voetballen bij GDA op z’n 4de en de hele jeugd rond gelopen. De eerste wedstrijd van Bas in GDA 1 was hij 2e jaar B junior. Na dit debuut verliet Bas GDA en stond hij onder de lat in de A1 van Sparta Rotterdam.
Na de A junioren keerde Bas terug naar GDA 1, met GDA promoveerde hij naar de 1e klasse. Vervolgens maakte hij de overstap naar hoofdklasser IFC. Al in zijn tweede seizoen stond hij voor de keuze, ofwel verder te gaan bij Defensie ofwel met voetballen.

Uiteindelijk koos Bas voor zijn carrière bij defensie waardoor hij in Apeldoorn gestationeerd werd. Door een blessure werd hij echter genoodzaakt zijn opleiding stop te zetten. Hij keerde weer terug bij GDA zondag waar hij ondertussen de teller op meer dan 100 wedstrijden heeft staan.
Zijn keuze voor DHC maakte Bas uiteindelijk omdat hij denkt dat DHC op een hoog niveau hoort te spelen en ondanks de degradatie naar de 1e klasse staat hij achter deze keuze.
Hij wil zijn steentje bijdragen aan een zo snel mogelijke terugkeer naar de hoofklasse. Bas is met zijn 23 één van de weinige spelers die niet meer in aanmerking komt om uit te komen in het -/-23 elftal.
Wij wensen Bas veel succes en veel plezier bij DHC en zijn blij hem te mogen verwelkomen in onze selectie.