Eenvoudige overwinning DHC 2

Tekst: Dik Schreuders

zondag 14 oktober 2018, 11.00 uur, competitiewedstrijd nr 4

Den Hoorn 4 – DHC 2      0-5  (0-3)

Scheidsrechter: M. Ramge

11 min.   0-1 Rayvano van Alphen

17 min.   0-2 Rayvano van Alphen

28 min.   0-3 Ricky Schaap

46 min.   0-4 Raiefo Ragil

78 min.   0-5 Jurgylio Limon

Dion de Jong;

Jason Galliard (58 min. D’Angelo Fleur), Abdulhak Abdalah, Lennart van Kruijl (2e aanv.), Manuel Mansanga;

Quinten vt Hoog, Brent Biesheuvel (26 min. Jurgylio Limon), Quinten vd Kraaij (68 min. Max Otten);

Rayvano van Alphen (62 min. Anass Attahiri), Ricky Schaap (aanv.) (45 min. Raiefo Ragil), Andani Ollie

Boekingen:

Geen

Op een zonnige zondagochtend waren een redelijk aantal DHC-ers getuige van de uitwedstrijd van DHC 2 tegen Den Hoorn 4. Het werd de 4e competitie-overwinning via een eenvoudige 0-5 zege.

Na 10 min. is er de eerste mogelijkheid als de doelman van Den Hoorn een schot van Brent Biesheuvel stopt en in de rebound ook het schot van Andani Ollie stopt. Uit de daaropvolgende corner kopt Brent Biesheuvel hard in, maar opnieuw redt de doelman. Een minuut later een schitterende pass binnendoor diep van Manuel Mansanga op Andani Ollie, die zijn inzet door de doelman gestopt iet worden en vervolgens Rayvano van Alphen voor de 0-1 zorgt. Zes minuten later komt Andani Ollie alleen voor de doelman en hij legt de bal nu breed op de meegekomen Rayvano van Alphen die de 0-2 binnenschiet. Nog binnen het half uur wordt de score verder erhoogd. De net ingevallen Jurgylio Limon onderschept een uittrap van de Den Horn-doelman, gaat vanaf rechts schuin de 16-meter in en schuift de bal opzij op Ricky Schaap: 0-3. Vervolgens schiet Quinten vd Kraaij net over en ziet Jurgylio Limon zijn schot gestopt door de doelman.
Vanaf de aftrap na de hervatting geeft Rayvano van Alphen voor en vlak voor het doel schiet de inkomende net ingevallen Raiefo Ragil de 0-4 binnen. Daarmee lijkt DHC de wedstrijd voor gespeeld te beschouwen. Jurgylio Limon stuit nog een keer op de doelman, Anass Attahiri schiet over. Met nog ruim 10 minuten te spelen bereikt Andani Ollie Jurgylio Limon, die voor de 0-5 eindstand zorgt. Een eenvudige overwinning en weer 3 punten.