Drie oud-DHC-jeugdspelers tekenen contract

Tekst: Dik Schreuders

Drie spelers die recent in de DHC-jeugd speelden hebben onlangs een contract getekend. Twee kregen een contract voorgelegd van Vitesse Arnhem, de derde van FC Utrecht.

Jurmain Blanchard speelde vier seizoenen bij DHC. In de seizoenen 2012/13 t/m 2015/16 speelde hij in de D- en C-jeugd. Daarna stapte hij over naar ADO Den Haag en nu dus de overstap naar Vitesse Arnhem. Komend seizoen is hij 2e jaars O17. Wij wensen Jurmain heel veel succes met zijn profloopbaan.

Jomairo Kogeldans kwam in de seizoen 2015/16 en 2016/17 uit voor DHC. Afgelopen seizoen speelde hij al bij Vitesse Arnhem en ook hij tekende daar nu inmiddels een contract. Jonairo is komend seizoen eveneens 2e jaars O17. Uiteraard wensen wij Jonairo een fantastische toekomst !

Ook onze oud-jeugdspeler Denso Kasius heeft een contract getekend en wel bij FC Utrecht. Hij speelde vier seizoenen bij onze jongste jeugd in de jaren 2007/08 t/m 2010/11. Daarna speelde hij voor RJO Excelsior/Feyenoord, Feyenoord en ADO Den Haag. Komend seizoen is Denso 2e jaars O17. Wij wensen Denso een prima seizoen en seizoenen toe.

Jongens, succes. DHC is trots op jullie en blijft jullie volgen.