DHC talenten naar BVO’s

Amin Nasri uit onze O15-1 is reeds aangenomen door Feyenoord. Gefeliciteerd en super voor Amin. Amin speelt op positie 11 of 7, is heel vaardig en heeft een verwoestend schot!!  Amin is via HVV dit jaar in onze DHC opleiding gekomen, om een stap hoger te gaan spelen en zich te ontwikkelen en zodoende zijn droom om bij een BVO te spelen, te bewerkstelligen. Wat knap dat dit zo snel is gebeurd.

Tarik Challiou uit onze O15-1 is aangenomen door Vitesse. Tarik speelt op positie 5 en is aanvoerder van onze O15-1. Gefeliciteerd. Tarik speelt nu 3 seizoenen in de DHC jeugdopleiding. Ook  Feyenoord, ADO en PSV waren zeer geïnteresseerd, logisch, Tarik heeft een geweldige energie (veel zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen), is verdedigend ijzersterk en een leider in het veld. U kunt hem nog een aantal maanden zien spelen op DHC voor hij ons verlaat! Gaat dat zien!

Mustafa Tetik uit onze O15-1 is aangenomen door ADO Den Haag. Gefeliciteerd Mustafa. Mustafa speelt (via Verburch) nu 2 seizoenen in de DHC jeugdopleiding. Vorig jaar in O13-1 en nu als eerste jaars in de O15-1. Op zijn aanmelding bij DHC gaf Mustafa aan graag op positie 11 te willen spelen. Echter wij vonden dat hij op positie 4 beter zou zijn, Mustafa heeft zich daar echt super ontwikkeld, sterk aan de bal, inzichtelijk zeer goed en dus nu promotie naar ADO, geweldig.

Jyro Smees heeft toen hij 5 jaar was 1 of 2 trainingen met de mini’s meegedaan en is toen meteen doorgeschoven naar de F7. Dit jaar speelde hij als 0e jaars in de JO9-3. Jyro maakt, na 2 jaar in de DHC jeugdopleiding te hebben gespeeld, de overstap naar ADO Den Haag. Gefeliciteerd Jyro.

Wij wensen Amin, Tarik, Mustafa en Jyro heel veel succes bij hun nieuwe clubs.