DHC Jongens onder 17:3

Programma

Wedstrijdverslagen

DHC J17/03 Flitsend einde

De laatste speelronde was tegen Nootdorp, hier hebben wij op de eerste speelronde 3-3 tegen gespeeld in een gelijk opgaande wedstrijd. Nu was er maar 1 ploeg die er echt voor wilde gaan en dat was DHC, de eerste 20 minuten waren top en de 2-0 voorsprong was dik verdiend.Helaas werd er toen iets te gemakzuchtig gespeeld waardoor Nootdorp beter in de wedstrijd en zelf terug tot een gelijke stand kwam. De ploeg schoot wakker en het tempo ging omhoog waardoor er met een 3-2 voorsprong de kleedkamer werd opgezocht.

 

Na de rust werd er heerlijk en op tempo samengespeeld waardoor wij heer en meester waren, de voorsprong kwam totaal niet meer in gevaar en er werd ruim ( 7-3) gewonnen.

 

 

Jongens, dit seizoen hebben wij hele goede en minder goede wedstrijden gespeeld. De laatste 2 waren top dus probeer dit door te zetten. Nog een paar toernooien en misschien wat oefenwedstrijden en dan zit dit seizoen erop.Wij hebben genoten van jullie inzet en goede trainingsopkomst !!

 

 

Dennis en Ron

 

 

Wisselvallig DHC J17/03

De laatste 2 wedstrijden heeft de J17/03 wisselvallig gepresteerd. Vorige week speelden wij tegen FC Zoetermeer, de nummer laatst van de poule.De eerste helft was matig, er waren verschillende spelers die niet goed in de wedstrijd zaten, er was veel te weinig beweging en felheid. Door 2 foutjes was de ruststand 0-2 en na de rust was er wel een iets beter DHC te zien maar het was onvoldoende om deze mindere tegenstander in te halen. Helaas werd deze wedstrijd eigenlijk op inzet verloren, de FC Z`meer was vastbesloten om een resultaat te halen en bij ons was dat bij verschillende spelers niet het geval.

Gisteren liet de J17/03 een totaal ander beeld zien, tegen DSO J17/04 was iedereen vanaf het fluitsignaal wakker en begonnen we goed aan de wedstrijd.Binnen een minuut of 10 was er een voorsprong genomen en het spel was prima. De wedstrijd ging gelijk op en ook DSO wist voor de rust te scoren. Na de rust zaten wij nog steeds goed in de wedstrijd maar toch liepen wij eerst nog een achterstand op. Gelukkig gingen de jongens goed door en kwamen wij verdiend op 2-2. De scheidsrechter, die in de eerste helft perfect floot ging in de tweede helft steeds meer een stempel op de wedstrijd drukken. Bijna elk duel dat gewonnen werd leverde een vrije schop tegen op, sommige jongens kwamen hierdoor minder in de wedstrijd te zitten en zo kon DSO uitlopen naar een 4-2 voorsprong. Toch werd er nog een slotoffensief uitgeperst en kwamen er nog kansen maar lukte het helaas niet om een beter resultaat te halen, wat overigens wel dik verdiend geweest zou zijn.

Jongens, jullie hebben gisten wederom laten zien dat het er absoluut inzit, probeer dit elke week te brengen.

Dennis en Ron

DHC J17/3 – RKDEO J17/4

Na 2 nederlagen tegen onze buren , Concordia (deze was onnodig) en de koploper DVC stond vandaag RKDEO op het programma. De eerste helft speelden wij met de wind in onze rug, het veldspel was niet optimaal, wij speelden teveel naar voren en te weinig spelers kwamen in de bal. Het resultaat was dat er weinig lijn in het spel kwam, uit de eerste beste uitval van RKEO viel de 0-1, gelukkig bleven wij wel de moed erin houden en uit de vele corners viel de terechte gelijkmaker.

Na de rust was het spel een stuk beter, gedwongen door de wind werd er meer over de grond gespeeld en via leuke combinaties werden wij gevaarlijk. Vlak na de rust werd er al een grote kans gemist maar via een aanval die begon bij onze keeper werd de terechte voorsprong op het scorebord gezet. Hierna bleven wij goed spelen en gaven eigenlijk niets weg, de voorsprong kwam niet in gevaar en de overwinning was terecht.

Dennis en Ron

DHC J17/3 – Hercules J17/3

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Hercules op het programma, de wedstrijd begon iets later omdat de tegenstander niet genoeg spelers had. Uiteindelijk begonnen we een half uurtje later en was het even lastig om het juiste ritme te vinden door het lange wachten. Hercules probeerde vooral ons niet te laten voetballen en heel even duurde het om hier doorheen te spelen. Bij vlagen ging dit goed, dit gebeurde vooral wanner wij de bal goed en direct rond lieten gaan. Niet alle kansen werden benut maar voor de rust was er al een ruime voorsprong opgebouwd.

Na de rust was het soms echt goed met snelle combinaties  maar soms liepen wij ook nog teveel met de bal, uiteindelijk kwam de overwinning (10-1) niet in gevaar en werd het op het laatst wat vervelend doordat sommige van onze tegenstanders meer oog voor onze benen dan voor de bal hadden. De jongens met in het bijzonder Amir verdienen een groot compliment omdat zij niet op de provocaties van sommige van onze tegenstander zijn ingegaan.

Jongens, de inzet en het gedrag waren vandaag prima!

Dennis en Ron

Wippolder J17/3 DHC J17/3 mooie teamprestatie

Op een laat tijdstip moesten wij aantreden tegen Wippolder, na een mooi thuisresultaat tegen deze ploeg hadden wij goede hoop op een leuke wedstrijd. De eerste helft was prima en kregen wij de eerste kansen, helaas stond het vizier niet op scherp maar wij bleven wel goed spelen. Uiteindelijk hebben wij veel kansen gemist maar gingen wel met 0-1 voorsprong de rust in en hebben bijna geen kans weggegeven.

Na de rust was de start nog wel goed maar zakten wij toch iets te ver in waardoor Wippolder een schietkans kreeg die er helaas ook direct inging. De draad werd weer opgepakt en het spel zag er weer goed uit. Uit het niets besloot de scheids om een duikelpartij tot strafschop te promoveren waardoor wij opeens tegen een achterstand aankeken. Het tempo werd opgeschroefd en er kwamen weer kansen en ook nu werd er opeens een ( onterechte) strafschop gegeven, 2-2 werd het dus. Het team was hier niet tevreden mee en er werd nog volop met de krachten gesmeten, na goed doorzetten werd de dikverdiende 2-3 gescoord. Het was nog een minuut of 5 doorzetten maar gelukkig werd de overwinning binnengehaald. Uiteindelijk was dit een spannende, sportieve wedstrijd!

Jongens, met deze instelling maken wij het iedereen moeilijk, Top!

FC Zoetermeer J17/4 – DHC J17/3

images-9

Op een zonnige zaterdagmorgen speelden wij tegen de ploeg die op de laatste plaats staat, van te voren hebben wij gewaarschuwd voor onderschatting en in het begin was het spel best redelijk. De eerste kansjes waren voor ons en dik verdiend stonden wij op een 1-0 voorsprong, hierna leek het erop dat wij uit zouden lopen naar een ruimere voorsprong maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Na zo`n 25 minuten werd het spel wat slordiger en werd er te weinig bewogen zonder bal. Gelukkig was de verdediging wel bij de les waardoor de voorsprong wel mee werd vastgehouden tot de rust.

In de rust hebben wij weer gewaarschuwd om vooral goed te starten maar helaas was de start niet best, via 2 uitvallen was de stand opeens verandert in een 2-1 achterstand. Nu werden wij weer wakker en werd er in ieder geval feller gespeeld en meer bewogen zonder de bal. Helaas was er te weinig overleg om tot goed voetbal te komen en zo was het vandaag net niet.

Jongens, dit was een gemiste kans, blijf gewoon jullie eigen spel spelen en beweeg meer zonder de bal.

Dennis en Ron

DHC B3 – DVC B1

Vandaag stond de wedstrijd tegen onze buren op het programma, misschien lag het aan het weer of aan de winterstop maar de eerste helft was te mat. Er werd redelijk gespeeld maar wij hebben dit seizoen betere wedstrijden gehad. Te weinig beleving en beweging zorgden ervoor dat wij niet echt in de wedstrijd kwamen, uiteindelijk stonden wij met de rust met 2-0 achter maar dit kwam vooral omdat de verdediging gelukkig wel alert speelde.

Site 2

 

De start van de tweede helft was een stuk beter, er werd wat feller het duel in gegaan en wij kwamen meer en dreigender op de helft van de tegenstander,met een goeie vrije schop kwam de aansluitingstreffer en direct was er nog meer beleving. Wij maakten het onszelf alleen wat te moeilijk door te gehaast te gaan spelen, hierdoor was de laatste pass steeds niet goed genoeg om de gelijkmaker te scoren. DVC kwam op de 3-1 doordat zij balverlies op onze eigen helft direct afmaakte. Nu was het geloof op een goede uitslag wat weg en kon DVC uitlopen naar een geflatteerde uitslag van 6-1.

Site 1

 

Jongens, bij vlagen werd er goed gespeeld, probeer dit weer op te pakken om dit langer vol te houden!

Dennis en Ron

 

 

Uitgelicht: DHC Jongens onder 17-3

DHC JO17-3 - DVC 24

 

DHC JO17-3 dat aantrad tegen stadgenoot DVC JO17-1 werd uit de onderstaande spelers samengesteld;

Cenker Bagci; Mats de Boer; Amir Chamnaouil; Tim Duyvenstein; Stijn Fako; Kiomars Husseini; Zino van Ierschot; Robbie Kasius; Shivam Mahadew; Joost Oprel; Jesse Quist; Justin Slob en Oliver Vissers.

Na de wedstrijd van DHC JO17-3 stelden wij een aantal vragen aan Ron Duyvenstein en Dennis Slob, de  leiders/trainers van dit team. Een fijn gesprek volgde.

Uitgelicht 1

 

Hoeveel jaar zijn jullie al teamleider?

Dennis: “Toen mijn zoon Justin is gaan voetballen bij de F-jes ben ik teamleider geworden. Dat is in 2006 geweest”.

Ron: “Mijn zoon is een jaar ouder en ik ben nu dus twaalfjaar trainer en leider bij de vereniging DHC”.

Uitgelicht 2

 

Ik zag vanmiddag dat Ron als assistent scheidsrechter fungeerde en dat Dennis de coaching op zich nam. Hoe is de rolverdeling bij het team?

Ron: “Wij trainen samen het elftal en dat bevalt mij uitstekend. Ik ben werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen waarbij ik wisselende diensten moet draaien. In het verleden moest ik dikwijls een beroep doen op mijn collega’s om mijn dienst over te nemen. Als ik nu niet door mijn werkzaamheden aanwezig kan zijn behoeven de jongens niet voor niets te komen. Voor mij is dat een hele geruststelling”.

Dennis: “We vullen elkaar goed aan en dat gaat allemaal in een goede harmonie”.

DHC JO17-3 - DVC 9

 

Jullie zoons spelen in een elftal waarin je leider en trainer bent. Er zijn leiders/trainers die bij het ouder worden van hun zoon om bepaalde redenen het team niet meer willen begeleiden. Hoe is de verhouding in de wedstrijd en op de training tussen vader en zoon? 

“Zolang onze zoons het plezier blijven behouden en bij je zelf de voldoening niet weg vloeit, vinden we de vader/zoon verhouding geen probleem.

Ron: “Ik denk dat Tim het zelfs plezierig vindt dat zijn vader ook zijn trainer en leider is. Natuurlijk moet je je eigen zoon niet bevoordelen. In het andere geval mag het ook geen nadelige invloed hebben op zijn voetbalplezier. Eerlijkheid is hier ook het sleutelwoord”. Ik heb een boekje waarin de wisselbeurten worden genoteerd. Iedereen krijgt een zelfde speeltijd. Hierover hoeft dus niet gediscussieerd te worden.

Mijn vader was toen ik in de jeugd speelde ook mijn leider. Dat vond ik echt een ramp. Ik heb hier veel van geleerd”.

DHC JO17-3 - DVC 16

 

Hebben jullie ook een voetbalverleden?

Ron: “Ik ben geboren in Scheveningen en mijn eerste vereniging waar ik heb gespeeld was SV Duindorp. Momenteel spelen de Duindorpers op het veld waar eens het roemruchte Holland Sport opereerde”.

Dennis: “Mijn eerste voetbalstappen lagen bij Cromvliet. Daar stond ik als speler onder de lat. Na mijn Cromvliettijd  verhuisde ik naar Haaglandia. waar ik ook een aantal jaren van de zaterdagselectie als  keeperstrainer fungeerde. Mijn voetbalcarrière heb ik afgebouwd bij het Rijswijkse Vredenburch”. Samen met Marco Wessels heb ik een aantal jaren de jeugdkeepers van DHC getraind. Toen bij de C geen trainer te vinden was heb ik achter het trainen van doelwachters een punt gezet en ben ik het team gaan trainen waarin Justin speelde.

 

DHC JO17-3 - DVC 22jpg

 

Opvallend is de rust om het team heen. Er gebeuren nooit rare dingen en als er een conflictje ontstaat lossen jullie het direct op. Kortweg, er ontstaat al heel snel een vriendenteam. Op welke wijze gaan jullie te werk?

“Voor de aanvang van de competitie vertellen we duidelijk hoe wij het willen hebben. Commentaar geven op de scheidsrechter tolereren we niet. Indien aan de afspraken niet wordt gehouden gaan we met de zondaar een gesprek aan. Indien dat niet helpt worden andere maatregelen genomen. Desnoods is er geen plaats meer voor zo iemand in het elftal. We schromen ook niet om een  ouder aan te spreken die de fatsoensnormen overtreed. Daarop maken we geen uitzonderingen. Als leider dien je ook het voorbeeld te geven. We coachen langs de lijn op een gepaste manier. Schreeuwen heeft geen enkele zin. Voorts moet je als leider/trainer ook eerlijk zijn”.

 

DHC JO17-3 - DVC 7

 

Ron, je bent een van de weinigen die regelmatig een verslag op de DHC-website plaatst. Ben je van mening dat dit de saamhorigheid bevordert?

“Tot en met de C heb ik van elke wedstrijd een verslag geschreven. Bij de B stopte ik hier even mee. Al snel werd me gevraagd waarom er geen verslag meer op de site verscheen. Hiermede is het bewijs geleverd dat het aan een behoefte voorziet”.

 

DHC JO17-3 - DVC 4

 

Bestaat er een wezenlijk verschil tussen het trainen van een B-team – dat midden in de pubertijd zit en niet altijd de gemakkelijkste jongens herbergt – en een D-team van 12/13 jarigen?

“Het trainen van een D-team vergt veel meer energie dan het trainen van B-jongens. Bij de jongere jeugd is het al moeilijk om ze bij de les te houden waarbij je ze ook nog graag wat wil leren. DHC JO17-3 is een niet-selectie team en indien je tijdens de training bemerkt dat de aandacht of zin ontbreekt moet je niet dwingend gaan optreden. Het gaat er om dat de jongens er plezier in blijven houden. Dan is er niets op tegen dat op een partijtje  wordt overgeschakeld”

 

DHC JO17-3 - DVC 19

 

Ron, je zoon Tim floot voorheen regelmatig wedstrijdjes bij de jongste jeugd. Momenteel zie ik heem niet meer in het programma vermeld. Is hier een reden voor aan te geven?

“Tim loopt momenteel stage bij een bedrijf waar hij s-morgens al vroeg uit de veren moet. Op zaterdag wil hij dan graag uitslapen”.

 

DHC JO17-3 - DVC 2

 

Wat is de betrokkenheid bij de vereniging DHC? Over-betrokken, betrokken of geen betrokkenheid?

Dennis: Ik voel me wel betrokken bij de vereniging, al hoewel die betrokkenheid de laatste jaren wel is afgenomen. Het contact met het hoofd jeugdopleiding was minimaal (één keer) terwijl ik het met de toenmalige voorzitter over zijn denkbeelden niet kon verenigen. Ik denk dat het nu weer de goede kant op gaat. Met Oscar (het huidige hoofd jeugdopleidingen) is het contact goed.

Ron: “Bij de mening van Dennis sluit ik me aan.

 

DHC JO17-3 - DVC 12

 

Het bijwonen van de algemene ledenvergadering, de seizoenafsluiting of de nieuwjaarsreceptie.

Ron: “Het trainen gaat bij mij voor en vind dat niet minder belangrijk dan het bezoeken van een ledenvergadering. De seizoenafsluiting sla ik niet over. Het contact met andere leiders en trainers is heel nuttig te noemen. Het bezoeken van een nieuwjaarsreceptie gaat aan mij voorbij”.

 

DHC JO17-3 - DVC 21

 

Vind je DHC een ‘warme’ vereniging?

Dennis: “In de begin jaren van mijn activiteiten vond ik DHC een hele warme vereniging. Een fijne samenwerking vond er plaats waarbij Marcel van der Gaag een voorname plaats innam. De warmte die ik ondervond hield gelijke tred met de betrokkenheid bij de club. Ik ben van mening dat de vroegere aanwezige warmte weer aan het terug komen is.

AvdK

 

DHC JO17-3 - DVC 3

 

 

 

 

DHC JO17-3 - DVC 11

 

DHC JO17-3 - DVC 20

 

DHC JO17-3 - DVC 14

 

DHC JO17-3 - DVC 5

 

DHC JO17-3 - DVC 1

 

DHC JO17-3 - DVC 15

 

DHC JO17-3 - DVC 10

 

DHC JO17-3 - DVC 17

 

DHC JO17-3 - DVC 18

 

 

 

DHC JO17-3 - DVC 23

 

DHC JO17-3 - DVC 6

 

DHC JO17-3 - DVC 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHC J17/3 laatste 2 wedstrijden met 2 gezichten

Even een kort verslag van de laatste 2 wedstrijden van de J17/3, vorige week speelden wij bij Concordia op een laat tijdstip, 16.30 uur, toch was de start veelbelovend. Met goed spel en mooie combinatie`s werd de aanval gezocht en al snel kregen wij wat kansjes, helaas was het verschil maar 1 doelpunt bij de rust want er het verschil had echt al wat meer moeten zijn. Na de rust was het een stuk minder, er werd niet meer als een team gespeeld en te weinig duels werden gewonnen. Al snel was de voorsprong verdwenen en stonden wij met 3-1 achter. Heel even schoten wij wakker en werd de aansluittreffer gemaakt maar omdat wij teveel risico`s moesten nemen om nog verder terug te komen, liep Concordia uit naar een ruime overwinning, 6-2.

images

Gisteren was de hele wedstrijd top, iedereen werkte met en voor elkaar en zo kwam Wipppolder moeilijk aan het voetballen. Zowel voor als na de rust stond het team klasse te voetballen en na een 2-0 ruststand kwam de winst eigenlijk geen moment in gevaar.

Jongens, ga zo door!

Dennis en Ron

DHC J17/3 – Hazerwoudse Boys J17/1

voetbal-4-jpgDeze zaterdag hebben wij het 1 helft laten zien hoe het niet moet, vorige week hebben wij met het hele team geknokt met volle overgave voor een resultaat maar helaas begonnen wij deze wedstrijd niet top. Toch is er deze week goed getraind en hebben wij vooraf gewaarschuwd om vooral geconcentreerd te starten. Er was te weinig felheid, het veld werd veel te groot gemaakt en als er al druk werd gezet was dat met te weinig spelers en geloof. De ruststand was dan ook terecht 0-4.

Na de rust was de start veelbelovend, binnen 5 minuten waren er 3 kansen voor ons maar als je niet lekker in de wedstrijd zit valt de bal net niet goed, de eerste en bijna enige kans voor de tegenstander was wel weer raak maar het team ging gelukkig wel door om een beter resultaat te bereiken. Uiteindelijk lukte het nog om 2 keer te scoren en veel kansen te krijgen maar helaas zat er vandaag niet meer in. Het was wel een zeer sportieve wedstrijd met een leuke tegenstander.

Jongens, probeer elke week met de inzet en overgave van de tweede helft te spelen en niet op je tegenstander en de scheidsrechter te letten(praten).

DHC JO17/3 – DSO JO17/4

dhc-jo17-3Na de teamfoto waren de jongens niet erg geconcentreerd bij de warming up, vlak voor de wedstrijd hebben wij nog een poging gedaan om ze wakker te schudden, we speelden tegen de koploper uit de poule. Het eerste kwartier kwamen wij moeilijk aan het voetballen en was DSO een stuk beter.Uiteindelijk lukte het ons om steeds beter in de wedstrijd te komen door het veld goed klein te houden en steeds meer het duel te winnen.Door 2 goede combinatie`s kwamen wij op een voorsprong, verdedigend met het hele team stond het als een huis en de tegenstander kwam steeds minder aan het voetballen en steeds meer aan het praten.

Na de rust werd het niet minder, niemand verzaakte en bleef lekker er voor gaan. Doordat de aansluittreffer uit bleef moest DSO steeds meer risico nemen en kwamen wij er dus soms gevaarlijk uit. De 3-0 viel vlak voor tijd uit een mooie vrije trap.

Jongens , vandaag hebben wij met zijn allen voor dit mooie resultaat gewerkt!

Dennis en Ron

RKDEO J17/4 – DHC J17/3

images-9Afgelopen zaterdag hebben de mannen van de J17/3 een prima wedstrijd gespeeld maar vergaten zij de overwinning mee naar de Bras te nemen. Het begin was prima, iedereen begon scherp en er was veel beweging en felheid. Dik verdiend was er al snel de voorsprong door goed druk te zetten en te reageren, helaas was er achterin heel even een misverstand waardoor RKDEO een vrij schop in het 16 meter gebied kreeg en ook benutte. De ploeg reageerde top en al snel kwamen er vele kansen, het was eigenlijk een wonder dat het bij de rust nog maar 2-1 in ons voordeel was.

Na de rust gingen we gewoon verder en werd er een wonderschone 3-1 gemaakt. Licht vermoeid en soms misschien iets minder scherp spel zorgde ervoor dat RKDEO iets beter in de wedstrijd kwam maar eigenlijk was er niet veel aan de hand. Via een klutsbal bij een corner zorgde voor de 3-2 maar de ploeg bleef voor de overwinning knokken.

Helaas werd er diep in de blessure tijd, waar er in onze ogen totaal geen reden voor was, in de 47 minuut door een alles of niets bal nog de gelijkmaker gescoord. Natuurlijk werd er hierna direct afgefloten.

Jongens, vorige week was het gelijkspel een terechte uitslag maar in deze wedstrijd was het dik verdiend geweest als we de 3 punten mee hadden kunnen nemen. Kop omhoog en volgende keer beter.

Dennis en Ron

Nootdorp J17/2 – DHC J17/3

Na de gewonnen oefenwedstrijd van vorige week tegen Monster begonnen wij met een goed gevoel tegen Nootdorp de competitie. Misschien was het wat te vroeg of waren wij te gemakzuchtig maar de eerste 20 minuten kwamen wij niet aan het voetballen en was Nootdorp de betere ploeg en kwamen wij verdiend met 1-0 achter. Na een positiewisseling ging het wel al beter maar nog steeds kreeg Nootdorp de betere kansen, wij hoopten met een 1-0 achterstand de rust te halen maar door balverlies vlak bij het doel werd het helaas nog 2-0. Opeens schoten wij wakker en ging het tempo plots omhoog en werd er een stuk beter gespeeld en de aansluittreffer viel al snel. Een seconde voor het rustsignaal maakten wij nog gelijk.

Na de rust zaten wij goed in de wedstrijd en kregen ook goede kansen, uiteindelijk ging er een afstandsschot in en knokten wij om de overwinning mee te nemen.

Nootdorp ging steeds meer risico`s nemen maar het lukte ons niet om hier gebruik van te maken. Er werden enkele kansen goed onschadelijk gemaakt door de verdediging maar uiteindelijk viel de (verdiende) gelijkmaker toch in deze leuke en sportieve wedstrijd onder leiding van een zeer goede scheidsrechter.

Jongens, op sommige momenten werd er goed samen gespeeld, probeer dit langer vol te houden.

Dennis en Ron

DHC JO17/3 – KMD JO17/2

De wedstrijd begon om 13 uur en op dat moment brak ook de zon door, prima omstandigheden voor een wedstrijd.Gelukkig lieten de jongens dit ook zien en het ging goed gelijk op.Aan beide kanten waren er wat kansjes maar het vizier stond nog niet helemaal op scherp of de verdediging greep goed in.Zo bleef de wedstrijd op en neer gaan tot aan de rust.

Na de rust begonnen we scherp en al snel waren we iets dreigender voor de goal, na goed doorgaan werd dan ook de 1-0 gescoord. KMD liet zich niet van de wijs brengen en speelde nog steeds goed mee. Aan beide kanten waren er nog steeds wat kansjes en na een afstandsschot was een spits van KMD er als de kippen bij om de gelijkmaker in te tikken.

Nu probeerden de beide teams op voorsprong te komen maar aan beide kanten werd er te gehaast gespeeld waardoor het even wat rommeliger werd tot aan het laatste fluitsignaal.

Jongens , dit was een leuke, sportieve pot waarbij er verdedigend er weinig werd weggegeven, prima.

Dennis en Ron

Velo J17/5 -DHC J17/3

Vandaag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, uit bij en tegen Velo. De start was prima, de eerste de beste aanval was direct raak. Hierna zetten wij goed door en al snel stond het 0-2, helaas werd het spel wat minder scherp en verloren wij teveel duel `s en werd het gelijk en zelfs 3-2. De scheids van vandaag leidde de wedstrijd op een warrige manier, eerst werd er een doelpunt van ons afgekeurd om een voor ons nog steeds onbekende reden waarop de daaropvolgende aanval een buitenspeldoelpunt van Velo goedgekeurd. Het spel bleef wat rommelig en we gingen rusten met een achterstand.

Na de rust gingen wij op jacht voor een beter resultaat en al snel kwamen wij aan het scoren, steeds wanneer wij in de buurt van de gelijkmaker kwamen scoorde Velo helaas ook.

Jongens, sommige spelers vergeten om mee te voetballen als zij zelf niet in balbezit zijn en houden hun eigen positie niet goed. Dit is echt zonde want vandaag is het uiteindelijk 9-7 geworden maar er zat echt meer in.

Prima inzet en gedrag, probeer niet teveel op de scheids te letten , vandaag floot deze voor de beide kanten op erg apart maar blijf op je eigen spel letten.

Dennis en Ron

 

 

Nieuw seizoen B3

De eerste 2 wedstrijden zitten erop en het ziet ernaar uit dat het weer een leuk seizoen kan gaan worden. Alhoewel we nog met erg veel spelers zijn is de sfeer goed, in de kleedkamers en op het veld. De bal gaat goed rond en de inzet is prima. We zijn nog niet echt getest maar het spel ziet er goed uit, al wordt het soms wat slordig als we wat meer op voorsprong zijn gekomen.

Tot nu toe hebben we 2 keer ruim gewonnen maar probeer de hele wedstrijd goed uit te spelen.

Dennis en Ron