Jongens onder 19:2

Programma

Wedstrijdverslagen

Einde van een tijdperk

Gisteren is er voor de J19/2 en zijn begeleiding een einde van een tijdperk aangebroken. Voor het grootste gedeelte zijn dit spelers die al vanaf de f-junioren bij DHC lid zijn van de club, dit jaar met wat aanvulling van spelers die net buiten de selectie vielen maar zich prima over hun teleurstelling heen hebben gezet om zo het team te versterken. Gedurende dit jaar hebben wij prima wedstrijden gespeeld met soms wat pech waardoor de uitslagen net de verkeerde kant opvielen. Ondanks dat wij zonder een vaste keeper begonnen, hebben wij dit jaar het seizoen volbracht zonder problemen, prima gedrag en veel plezier!

Het is leuk geweest om te zien hoe de jongens zich vanaf de F junioren zich hebben ontwikkeld en zolang bij elkaar hebben gevoetbald.
Na 13 jaar bij de jeugd te zijn geweest, wil ik Dennis bedanken voor de laatste jaren dat wij samen het team hebben begeleid, en het contact is door het digitale tijdperk misschien iets minder geworden maar ik wil Greet ook heel erg bedanken voor al die jaren bij de jeugd van DHC!!!!!
Alle jongens succes toegewenst, bij welke club jullie ook verder gaan!!
Ron

JO19-2 GÉÉN TRAINING 22 AUGUSTUS!!

De training van a.s. woensdag 22 augustus komt te vervallen voor de JO19-2.

Vanaf volgende week zal er 2x per week worden getraind.

Sportieve groet,

Dennis en Ron