DHC Onder 11-2

Programma

Wedstrijdverslagen

Trainer Abdul E2 erg fanatiek!

Tijdens de training van vandaag was trainer Abdul wel erg fanatiek. Hij gaf tijdens een oefenwedstrijd met de training van E1, E2 en E4 gaf Abdul een onterechte penalty. Ook besliste hij dat hij deze zelf mocht nemen. Oh oh oh.

https://youtu.be/mZLJmlpdLr0

 

Foto’s van DHC JO11-2 tegen Wilhelmus

Tegen Wilhelmus boekte DHC JO11-2 een klinkende 5-0 overwinning. Foto’s van het duel zijn hieronder afgedrukt. Een wedstrijdverslag is het enige dat nog ontbreekt. Wie neemt de pen op en zet wat krabbels in de computer. Verslagen kunt u sturen naar benlugajames@hotmail.com

Uw kinderen doet u hiermede veel plezier en zullen u dankbaar zijn!

jo11-2-1

 

jo11-2-2

 

jo11-2-3

 

jo11-2-4

 

jo11-2-5

 

jo11-2-6

Koninklijk bezoek DHC JO11/2

Tekst: Claudia Seger

Zaterdag 12 november,

Op de agenda een uitwedstrijd van de DHC E2 tegen HVV E3.

De boys kregen eerst even een stevige warming-up van trainer Abdul. Want dit was wel even nodig om goed warm te worden. Want de temperatuur was wel weer even wennen, bbbrrr koud was het.

Goed warm en vol positieve energie begonnen zij aan de wedstrijd.

Dit was ook wel duidelijk te zien op het veld. DHC was de overheersende partij. Helaas was dit niet zo snel op het scorebord te zien maar er werd wel goed en lekker gevoetbald. Jammer genoeg was de scheidsrechter niet erg oplettend en maakte hier en daar nog wel eens een foute beslissing. Onterechte hoekschoppen tegen, vrije trappen tegen en keepersballen voor de tegenpartij. Maar DHC liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en speelde gewoon hun eigen spel stug door. Wat dan ook resulteerde in 0-1 in de eerste helft door Given. Dit was ook duidelijk een opluchting voor zowel spelers als supporters. De boys van DHC lieten dit zien door spontaan met ze alle tegelijkertijd de “Dab” te doen!!

2016-11-15-09-47-16-1286587365

En de toeschouwers lieten dit luid en duidelijk horen langs de velden. Zelfs prins Constantijn die aan de andere kant van het HVV-terrein stond kon ons horen. Ja jullie lezen het goed. Prins Constantijn was ook aanwezig. Waarschijnlijk niet voor onze boys maar het was toch wel erg leuk dat er gewoon een prins bij de voetbal aanwezig was.

De tweede helft liet zien dat onze jongens echt voor de overwinning gingen. Er werd goed en beheerst overgespeeld. Soms mocht er wel wat meer rust genomen worden tussen de pass. Maar ondanks dat volgde er nog een balletje in het net van HVV. 0-2 ook op de naam van Given.

Nu dicht gooien de boel en heel relaxed gaan voetballen. Helaas had de scheidsrechter daar een andere mening over en sprak Donny (onze keeper) aan dat hij niet zo moest treuzelen.

DHC kreeg nog best wat kansen maar net niet in het goal. Ryder kreeg een prachtige kans maar helaas net niet in het net. Ook Dylan zorgde voor een oehahhhh.

De laatste minuten gingen tellen en HVV wist door te breken en maakte er 1-2 van.

De officiële tijd was voorbij maar de scheidsrechter had waarschijnlijk geen Zwitsers uurwerk dus het fluitsignaal liet nog even op zich wachten.

DHC wist het achter dicht te houden en won deze wedstrijd met 1-2.

Een prima wedstrijd was gespeeld!….

Xerxes JO11-2 – DHC JO11-2 (0-3)

Tekst: Claudia Seger

Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma voor DHC JO 11-2 uit tegen Xerzes JO11-2.

Vooraf in de kleedkamer werd er door de trainer nog even een serieus woordje gesproken. Hij gaf aan dat het niet zoveel uitmaakte of zij de wedstrijd zouden verliezen of winnen. Maar dat er wel werd verwacht dat de jongens strijdkrachten moesten laten zien en dat zij er vol voor moesten gaan. Nou dit had hij niet tegen dovemansoren gezegd!!!

Eenmaal na aanvang van de wedstrijd gingen de boys van de E2 er vol tegen aan.

Zo vol dat onze boys door de scheidsrechter af en toe werden terug gevloten. Er was iets te vaak en te hard wat duw en trek werk. Wat tot 5x resulteerde in een vrije trap voor de tegenpartij. Gelukkig zijn onze boys wel sportief gebleven en gaven ook na ieder foutje netjes een handje. XerxesDZB wist eigenlijk niet echt veel uit de vrije trappen te maken. Waardoor de score voor XerxesDZB op 0 bleef. DHC daarin tegen wist het net van de tegenpartij wel te vinden, en na een prima wedstrijd, met een 0-3 overwinning gingen zij tevreden naar de kleedkamer.

Snel omkleden want Deniz ging trakteren vandaag voor zijn verjaardag!!! En dat was nog even een dubbel feestje. Een mooie overwinning en een heerlijke traktatie van Deniz!! Zelfs de ouders werden ook allemaal getrakteerd op taart en een drankje naar keuze. Het liefst iets met alcohol naar mening van de vader van Deniz (Erkan). Dus dan maar een wijntje. Het was inmiddels al 12.30 uur dus dan mag het haha. Proost op Deniz! De jongens van het team hadden onder elkaar centjes verzameld om ook nog een cadeautje voor Deniz te halen. (Chantal bedankt). Ook het personeel van de kantine van XerxesDZB deed uitbundig mee met het feestje van Deniz. Verjaardagsliedjes klonken over de speakers en ook Broederliefde werd keihard gedraaid en meegezongen door de boys. https://youtu.be/PjOsnE0GIKo.

2016-10-15-17-53-17

Zoals je kunt zien op de foto’s was het een top afsluiter van de wedstrijd.

En Deniz en ouders van Deniz een hele fijne en avond nog en bedankt!