DHC O19(1)- Baronie O19(1) (0-1) 1-5

De voorlaatste wedstrijd voor de winterstop tegen concurrent onderin Baronie stond vandaag zaterdag 1/12 15:00 op het programma .
Over de eerste helft kunnen we heel snel uitgepraat zijn wat betreft de absolute wil om te winnen, DHC liep constant achter de feiten aan , Baronie was echt met overtuiging naar de brasserskade afgereisd om hun huid zeer duur te verkopen, buiten de strijd die ze leverde was ook hun positiespel beter, een kanttekening hierbij is wel dat Baronie alle tijd had om de bal rond te spelen, de druk die DHC voorin en op het middenveld gaf was zeer ondermaats en vooral in die linies kwamen we veel te laat en met veel kunst en vliegwerk kon Tobias en de verdediging de schade beperkt houden tot 0-1 die overigens al viel in de 2e minuut.
Een ruststand van 0-1 is geen stand wat je niet om kan buigen en met 3 wissels in de rust kon de tweede helft een totaal ander beeld geven , gelukkig zagen we ook een ander beeld , DHC werd gretiger en voetballend beter , met lange ballen werd ook vaak de snelheid gezocht van de snelle aanvallers , maar helaas was het Baronie dat de eerste beste kans binnen schoot (50e min)0-2.
Nog geen minuut later verkleinde we de score naar 1-2 , een mooi goal van Michael.
In minuut 50 tot en met minuut 73 was het ook alleen maar DHC dat de goal zocht van Baronie , we speelde lekker fel zaten er bovenop en kansen werden gecreƫerd , ondanks de rode kaart voor nils in de 55e minuut, genoeg kansen zoals gezegd met een mega grote die iedereen al telde , maar helaas.
In de 73 e minuut werd het zoals gezegd 1-3 en probeerde we het nog door een centrale verdediger door te schuiven naar de spits , maar helaas viel zelfs in de 89 e minuut de 1-4 en in de 90e kregen we er nog 1 achter de oren , een lucky vanaf 60 meter .
Heren snel deze wedstrijd vergeten , leren van de momenten die niet goed gingen en vasthouden aan de 25 minuten waarin we gewoon goed liepen te voetballen .
Op naar volgende week .

Rood: Nils(55)
Geel: Twan , Rodney , Lucius

Opstelling: Tobias , Laughter, Rodney,Neville, Kevin(45 Joey),Nils, Jacco, Jarno(45 Mert)(75 Helder) ,Jordan (45 Lucius), Michael (58 Chakib), Twan