DHC JO19-1 blijft puntloos na verlies bij Velo.

Dat DHC JO19-1 problemen heeft met punten vergaren is allang geen geheim meer maar omdat Velo afgelopen augustus tijdens een toernooi terecht verloor van onze JO19-1 waren de verwachtingen hoopvol te noemen.

Op een aantal posities was het team aangepast in de hoop zo sterker voor de dag te komen maar al in de eerste minuut liet DHC zich verrassen en mocht Velo een ingespeelde bal richting middenveld zo overnemen(niet in de bal komen) en dmv een diagonaal schot in de verre hoek de 1-0 laten
aantekenen.

De Delftenaren leken aangeslagen en konden moeilijk hun draai vinden terwijl de Wateringers er lustig oplos voetbalden maar werden tot ergernis van de Velo aanhang  herhaaldelijk door de vlag van de assistent scheidsrechter terecht of niet afgefloten wegens buitenspel.

Het gewaarschuwde DHC rechtte langzaam maar zeker hun rug en halverwege de eerste helft leidde een prachtige aanval aan de rechterzijde het
gewenste resultaat op en de ploegen stonden weer in evenwicht 1-1.

Een korte periode leken de Brasbewoners een lichte overwicht te forceren maar een moment van Velo gooide roet in het eten toen een goed opgezette
combinatie(kortzitten?) een speler alleen voor de keeper zette en deze niet faalde 2-1.

Na verder weinig enerverende momenten waargenomen te hebben gingen de ploegen met die stand de kleedkamer opzoeken om tot bezinning te komen al dan niet met een bakkie thee erbij.

Tweede helft begon DHC met een kleine wijziging in de ploeg en net als in de tweede gedeelte van het eerste bedrijf kon er over de inzet niet geklaagd worden echter de keuzes waren niet altijd even gelukkig te noemen.Velo ontpopte zich steeds meer als een irritante tegenstander die DHC het voetballen op allerlei manieren probeerde te beletten en de leidsman van vandaag hielp de Wateringers daarbij een handje door meerdere malen overtredingen niet te bestraffen inworpen verkeerd te beoordelen en dit was zeker niet in het voordeel van DHC.

Een aantal wissels werden ondertussendoorgevoerd in de hoop nog iets te kunnen bewerkstelligen qua stand maar op een paar mislukte voorzetten na
was er weinig gevaar voor het Velo goal waar te nemen wat wel als gevaar mocht worden beschouwd was het feit dat de scheidsrechter het nodig vond om div. Delftse spelers op geel te trakteren om onduidelijke redenen maar ja je moet blij zijn dat iemand wil fluiten zullen we dan maar zeggen.

Aan DHC zijde werd besloten om een verdediger eraf te halen en een extra middenvelder erin te zetten om zo meer druk voorin te krijgen maar
helaas lag een minuut later de bal op de stip en schoot Velo de wedstrijd op slot en moesten we de terugreis naar Delft aanvaarden met een 3-1 nederlaag en daarmee is DHC nu als enige ploeg puntloos en dus rode lantaarndrager in de derde divisie.

Mannen,in tegenstelling tot vorige week veel meer strijd gezien van jullie kant maar als ploeg nog een lange weg te gaan om ook echt productief te worden.

Helaas vernam ik uit de DHC aanhangzijde dat de manier van wedstrijdverslag schrijven als niet prettig word ervaren door een aantal mensen en dat is nooit mijn bedoeling geweest.

Ik heb altijd geschreven naar hoe ik een wedstrijd zie en hoopte altijd dat een ploeg daar iets van zou oppikken en wat mee zou doen maar dat is nu niet het geval sterker nog het word blijkbaar als aanstootgevend ervaren en dat is nooit mijn insteek geweest dus via deze weg geef ik iedereen te kennen dat ik per direct stop met deze verslagjes omdat ik geen trek heb om onzin te schrijven.

Natuurlijk wens ik oprecht dat het de komende tijd beter zal gaan met de ploeg en zal jullie zeker blijven volgen.

Een toeschouwer.