De Grote Clubactie!

Recktangle_336x280

Kopen jullie ook een lot of misschien zelfs meerdere loten?

header-logo3

Zaterdag 16 september a.s. start de Grote Clubactie waarbij verenigingen in Nederland loten verkopen om geld in te zamelen voor hun eigen club. DHC doet ook mee.

Hoe gaat het in zijn werk? Verenigingen verkopen loten voor € 3 per stuk en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas. Van de overige 20% wordt door de Grote Clubactie een loterij georganiseerd, waarbij mooie prijzen te winnen zijn, zoals de hoofdprijs van € 100.000,=, een auto, een reischeque, entreekaarten voor een pretpark, e.v.

Full_banner_468x60

Met het geld dat DHC inzamelt, wordt nieuw trainingsmateriaal aangeschaft.

Dit jaar proberen de jeugdleden niet loten te verkopen door met lotenboekjes langs de huizen en familie te gaan, maar doen we alleen mee met de online verkoop. Alle leden ontvangen op zaterdag 16 september een mail met een link naar een eigen webpagina, waarop loten van DHC gekocht kunnen worden. Deel deze mail of webpagina met familie, vrienden en andere potentiële kopers, zodat er zoveel mogelijk loten gekocht worden. Na aankoop van een lot of loten incasseert de Grote Clubactie het lot / de loten met een eenmalige machtiging. De koper ontvangt vervolgens het lotnummer / de lotnummers op zijn/haar bankafschrift. De trekking van de Grote Clubactie is op 13 december 2017.

Leaderboard_728x90

Wij hopen dat er een mooi bedrag ingezameld wordt voor de club, maar eigenlijk ook voor jullie als leden.