De Grote Clubactie! Er kunnen nog loten gekocht worden!

Klik op deze link.clubactie.nl/actie/vvDHC en je wordt doorverwezen naar onze eigen webpagina van De Grote Clubactie. Op deze pagina kan je aangeven door op ‘Steun ons’ te klikken hoeveel loten je wilt kopen en van welke bankrekening het bedrag afgeschreven kan worden.

Als je dat gedaan hebt, stuur deze mail of de link van de webpagina door naar familie, vrienden en andere mogelijke kopers! Hoe meer loten er verkocht worden, des te hoger de opbrengst voor DHC is.

Met de opbrengst wordt er trainingsmateriaal aangeschaft.

Voor wie het deze actie gemist heeft, hier nog enige informatie. Zaterdag 16 september is de Grote Clubactie van start gegaan waarbij verenigingen in Nederland loten verkopen om geld in te zamelen voor hun eigen club. DHC doet dit jaar mee met de online verkoop. Hoe werkt het? DHC verkoopt via onze eigen webpagina bij De Grote Clubactie loten voor € 3 per stuk. Hiervan gaat 80% direct naar DHC. Van de overige 20% wordt door de Grote Clubactie een loterij georganiseerd, waarbij mooie prijzen te winnen zijn, zoals de hoofdprijs van € 100.000,=, een auto, een reischeque, entreekaarten voor een pretpark, e.v.

Na aankoop van een lot of loten incasseert de Grote Clubactie het lot of de loten met een eenmalige machtiging. De koper ontvangt vervolgens het lotnummer of lotnummers op zijn/haar bankafschrift. De trekking van de Grote Clubactie is op 13 december 2017.

Ga snel naar. clubactie.nl/actie/vvDHC   en koop een of meerder loten en steun je club!! Uiteraard hopen we ook dat jullie mooie prijzen winnen!

Alvast bedankt!