Contributies – niet-spelen en niet-trainen

Precies twee maanden geleden zijn de facturen voor de contributie verstuurd. Het overgrote deel van de leden hebben betaald, zich aangemeld voor de termijnbetalingen of de ooievaarspas laten scannen dan wel een afspraak hiervoor staan. Heel hartelijk dank hiervoor!  

Voor een aantal leden geldt dat alle verzoeken om te reageren en/of een regeling te treffen niet tot contact, vragen of nog beter: betaling hebben geleid.

Bestuur, jeugd- en seniorencommissie hebben dan ook – zoals aangekondigd – besloten dat deze leden niet langer train- en speelgerechtigd zijn. Aan deze leden opnieuw – nu via de site – een oproep om de contributie alsnog en zo snel mogelijk te voldoen.

Het betreft onderstaande personen.

Er zijn nog een aantal personen die alleen het inschrijfgeld nog moeten betalen. Deze zijn niet in deze lijst opgenomen, maar indien dit niet voor eind september is ontvangen, zal ook aan hen een speel- en trainverbod worden opgelegd.

Tot slot: uiteraard wordt het train- en speelverbod opgeheven zodra er een betaling via ClubCollect of het scannen van de Ooievaarspas heeft plaatsgevonden.

Met sportieve groet,

Bestuur, jeugd- en seniorencommissie DHC