ADO voetbalclinic bij DHC 

Tekst: Max Arler

Zoals bekend is en zoals ook eerder al is gemeld, zijn ADO Den Haag en DHC partners. In het kader daarvan hield ADO op 1 november jl. bij DHC een voetbalclinic voor jeugdspelers van 7 tot en met 11. Dit is alweer enige tijd geleden, maar toch willen we nog even stil staan bij die fantastische voetbalmiddag voor onze jeugdspelers.

De organisatie van die middag was in handen van Dennis van den Steen van ADO en hij werd hierbij geholpen door 10 begeleiders vanuit DHC. Verdediger Thomas Meißner en keeper Tim Coremans uit de hoofdmacht van ADO Den Haag waren ook aanwezig tijdens de voetbalclinic en deden mee in de partijvorm. Aan de clinic deden zo’n 90 DHC-jeugdspelers mee. In groepjes naar leeftijdscategorie gingen zij langs 9 voetbalonderdelen, zoals het pionnenspel, meerdere partijvormen en doelschieten. Het was genieten voor onze jeugdspelers, ze hadden er duidelijk zin in. Na enkele finalespelen waren er ook per leeftijdscategorie wat prijsjes te verdelen. Alle deelnemers ontvingen een certificaat van deelname en handtekeningen van de ADO-spelers.

Langs deze weg willen wij Dennis van den Steen, Thomas Meißner en Tim Coremans van ADO nogmaals bedanken voor de uitstekende organisatie en hulp die middag. Ook willen wij onze eigen begeleiders tijdens die middag bedanken. Zonder die begeleiding was de organisatie van die fantastische middag voor onze jeugdspelers niet mogelijk geweest.