⚠!!!!Belangrijke mededeling!!!!⚠

DHC Delft plaatjes sparen bij Hoogvliet in Den Haag Ypenburg!

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze DHC Delft leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere DHC Delft leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Den Haag Ypenburg. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 4 en 11 november een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er nog een schema opgesteld. Houdt de website in de gaten en zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!